Of je nu voor groene/hernieuwbare energie of de klassieke variant kiest, je wil bij voorkeur geen cent teveel betalen. Misschien ben je wel bereid van net iets meer te betalen voor verantwoorde stroom en gas, maar dan nog wil je de goedkoopste leverancier tussen de geselecteerde aanbieders kunnen vinden. Bij Levver.be is dat heel simpel.

Dagelijks vergelijken van energietarieven

Bij Levver.be is het onze job om dagelijks de tarieven van alle energieleveranciers die actief zijn in België te vergelijken. Ongetwijfeld ken je deze niet allemaal, maar het zijn er ondertussen een heleboel. Als je zelf al deze tarieven zou willen gaan vergelijken, met al hun bijzonderheden en kleine lettertjes, dan zou je er dagenlang mee bezig zijn. Bij Levver.be nemen we dit werk gelukkig uit jouw handen. Met enkele drukken op de knop bereken je op onze site je tarief en selecteer je de goedkoopste energieleverancier.

Hoe het komt dat we dat zo snel kunnen? Omdat we dagelijks mee bezig zijn, de vinger aan de pols houden en heel veel contact hebben met de energieleveranciers. Daarbij blijven we wel volledig onafhankelijk. We hebben geen banden met energieleveranciers en trekken ook geen enkele partij voor. Enkel op een transparante en heldere manier kunnen we klanten winnen en een objectieve dienstverlening leveren. We hebben maar één doel: onze klanten via onze simulator gemakkelijk de goedkoopste energieleverancier laten selecteren.

Vergelijken in 5 minuten tijd

Hoeveel tijd het vergelijken in beslag neemt? Amper vijf minuten, langer duurt het niet, dat garanderen we je. Op vijf minuten tijd heb je een berekening op maat, aangepast aan jouw woonplaats en gezinssituatie. Wees gerust als je zelf naar de goedkoopste energieleverancier op zoek zou moeten gaan ben je veel meer tijd kwijt. Bovendien geniet je via Levver.be van lagere tarieven dan dat je zelf het klusje zou klaren. Aangezien we een groot bereik hebben bij mensen die op zoek zijn naar een nieuwe energieleverancier, leveren heel wat bedrijven hun beste tarieven via Levver.be.

Door de simulator van Levver.be te gebruiken kan je er zeker van zijn: je geniet van het laagste tarief op de markt. Laten we eerlijk zijn: stroom is stroom, dus waarom zou je niet voor de goedkoopste energieleverancier kiezen? Natuurlijk kan je ook nog een heel aantal andere parameters instellen. Zo kun je ook selecteren op energieleveranciers die met groene energie werken.

Levver.be regelt je overstap

Ontelbare mensen zijn al overgestapt via Levver.be. Logisch, want niet alleen vind je er de goedkoopste energieleverancier, ze regelen er ook de volledige overstap voor je. Ja, dat lees je goed, overstappen van energieleverancier is helemaal niet moeilijk. Bij Levver.be verlossen ze je van je administratie, zorgen ze ervoor dat je geen seconde zonder energie valt en dat allemaal binnen de week. Waarom zou je nog langer wachten om aan het vergelijken te gaan? Je kan ongetwijfeld heel leuke dingen doen met het geld dat je bespaart. Heel wat klanten besparen tot honderden euro’s per jaar. Sluit je aan bij deze klanten en ga voor de goedkoopste energieleverancier!